img_0050.jpg

cv_kep.jpg

Reklámok

4 hozzászólás to “Magamról”

 1. laszlo peter sandor/Pomaz Says:

  Kedves Szili,
  Elnézést hogy múltkor nem ismertelek meg a színházban, bocsi. Fáradt voltam mert gondok azok…ejsz’ vannak. Jó , főleg kedves a versed.Gratulalok.Te irtad. Ugy-e. Szeretettel. Ölel peter

 2. laszlo peter sandor/Pomaz Says:

  Kedves Szili,
  Ja várok választ. Szeretettel LpS


 3. Kedves Szilárd !
  Átnéztem a blog Kezdőlap .ját, és bár osztom azon véleményt, hogy a fiataloké a jövő- amiben egyébbként semmi új nincs ezredévek óta -, a felfogásban mégis egyfajta “generácíókközötti” elhatárolódási szándékot véltem felfedezni. Ez manapság divatos még Gyergyószentmiklóson is. A fiatalság azonban nemcsak az új hajtás üdeségét jelenti, hasonlattal a már kiéget tavalyihoz mérten, de a bohóság “oktalanságát” is,amihez a tanulmányok mellett, ahoz, hogy felszámolódjék, az “érett férfi” nivóra, tapasztalat szükségeltetik. Természetes élettani folyamat.
  Az eléttünk lévő generácíóktól tehát oktalanság élesen elhatárolódó tevékenységet folytatni.
  Találtam olyan kijelentéseket a blogban közölt írásokban amelyek csakis a fiatalság negatív számlájára írható. Természetesen keresheti valaki a gyökereit, elsősorban azonban túlélésűnkhőz GYÖKÉRZETÜNK megismerésére és ápolására van szükség ! Magam is hórdozok örmény, és még osztrák német gyökérnedveket, de azért számontartom, hogy a Monarchia olvasztótégelye nem tartott három generácíón át, hogy a kiegyezés utánni magyarosításra igen nagy szükség volt az 1526 – 1867 évek közötti magyarsorvasztó politikai és gazdasági érdekszövetségek addigi tevékenysége miatt.
  A befejezésben még egy annyit szeretnék megemlíteni, hogy a fiatalság egy nagyon is múló állapot, tehát az előttünk járókkal való összetartást és nem elhatárolódást kell erősíteni. A fiatalság egy emlékgyüjtő szép allapot tehát, szeretni kell, szeretni muszály, de megbecsülni is.
  Tisztelettel László,Tibor

 4. madarasszilard Says:

  Kedves László Tibor,
  Köszönöm a kommentet.
  Átgondolom amit írt.

  Tisztelettel:
  Szilárd

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s