Joggal állíthatom hogy történelmi pillanatnak voltunk ma részesei, 2008 december 15-én, délután 6 órától, a tanácsteremben, ahol megalakult Szabadság tér 6 szám alatti tömbházlakás tulajdonosaiból az első Gyergyószentmiklósi lakószövetség.

Az előzményeket a Gyergyószentmiklósi Integrált Városfejlesztési Tervvel kapcsolatos műhelymunka adta, amelynek során városunk főterének rendezésére is sor kerül.

Be kell valljam: hosszas és kemény munka volt a lakószövettség megalakulása: eddig négy fórumot hívtunk össze.

Bár nem lakok tömbházlakásban, mégis engem személyesen motivált, hogy a szervezésben részt vegyek, mert érzem hogy városunk ezzel fog fejlődni.

A munkában oroszlánrésze volt Öcsikének, Portik Imre jogásznak, aki a jogi folyamatot a legalaposabb részletességgel járta végig. Bukarestből, az szak-ügynökségtől rendelte a lakószövettség alapítási mappáját.

Az én hozzájárulásom semmit nem ér, ha a Szabadság tér 6 szám alatti tömbházlakás tulajdonosai közül Pongrácz László, Tóth Margit, Szakács Károly, Simon Árpád, és Eigel Tibor tulajdonosok nem állnak komolyan az ügy mellé és ők voltak azok akik a lakóközösséget megmozgatták, hogy ez az eredmény megszülethetett.

Külön köszönöm nekik, különösen Pongrácz László lakószövettség elnöknek, aki a szervezés egyik motorja volt!

Gratulálok a tulajdonosnak, és a megalakult lakószövettségnek sikeres munkát kívánok!

Reklámok